Skip to main content

Onze partners

Als je met ons samen een campagne opzet, zorgen wij dat we de juiste partners uit ons netwerk bij elkaar brengen. We werken aan oplossingen voor de lange termijn. Daarbij kijken we continu naar nieuwe mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Enkele voorbeelden van partners waar we nauw mee samenwerken zijn:

Het Nationaal Verhuisbestand

Met het Nationaal Verhuisbestand leveren we adressen van woningen die net te koop staan of verkocht zijn. We leveren ook adressen van woningen waarvan de overdracht net heeft plaatsgevonden of waar de nieuwe bewoners onlangs verhuisd zijn. Hiermee kom je voor jouw product of dienst op het juiste moment onder de aandacht van verhuizende mensen. Naast het leveren van de adressen is het mogelijk om te adverteren op het online platform van Woonplanner met een gerichte leadvraag. Hiermee werf je direct geïnteresseerden en benader je hen via e-mail of telefoon.

KiesJeFolders

De samenwerking met KiesJeFolders heeft al veel goede resultaten opgeleverd voor adverteerders. Met KJF kunnen consumenten aangeven welke folders ze wel of niet willen ontvangen. In het samengestelde folderpakket zit een gepersonaliseerde brief met een gerichte aanbieding die wekelijks kan veranderen. Zo hebben we in samenwerking met Puzzelbrein en KiesJeFolders al vele nieuwe puzzelaars weten te winnen. Maar ook voor Goossens genereren we op deze manier aanvragen voor de wooncatalogus.

Wij Special Media

Aanstaande moeders of moeders met een baby willen alles weten over hun (aanstaande) kindje. Of het nu om voeding, gezondheid of nieuwe producten gaat. In samenwerking met Wij Special Media hebben we al meerdere onderzoeken onder jonge moeders uitgevoerd, leadgeneratie verzorgd of adressen geleverd. Uiteraard houden we altijd rekening met de geldende wet- en regelgeving.

Affiliatepartners

Mint Marketing onderhoudt nauwe contacten met meerdere affiliate marketingbureaus. Dit zijn partners die beschikken over een groot netwerk van e-mail en social media publishers. Samen met deze affiliate partners zetten we leadcampagnes op en genereren wij online leads voor onze klanten. Daarbij maken we van tevoren duidelijke afspraken over de aantallen en de doorlooptijd en stemmen we de campagne af op jouw wensen.