Skip to main content

Verrassende campagnes

Alleen met een stroom van nieuwe relevante leads blijf je groeien. Bouw met Mint Marketing een campagne die rendeert op de lange termijn.

 Doe nu een aanvraag voor een campagne.

Leadcampagnes

Nieuwe klanten en donateurs zijn de brandstof voor je onderneming. Wil je op de lange termijn rendement, dan zorgen wij samen voor duurzame brandstof. In een campagne van Mint Marketing vind je waardevolle leads op de plek waar jouw klanten actief zijn. Dat doen we al meer dan 10 jaar voor nieuwe en bestaande klanten en donateurs.

Samen bouwen we een nieuwe leadcampagne of we helpen met optimaliseren als je al een campagne hebt. Geen gedoe met verzamelen van losse adresbestanden of zoeken naar een betrouwbare marketeer. Je schakelt met Mint Marketing, wij schakelen met bestandseigenaren of affiliatepartners.

  • Online leadcampagnes, onder andere voor consumenten die duurzaam willen wonen of interesse hebben voor zonnepanelen
  • Offline leadcampagnes voor direct mail, voor de zakelijke markt of consumenten
Data-analyse

Wat zijn de best renderende adressen op de lange termijn? Na onze data-analyse krijg je inzicht in het ideale profiel voor direct mail of online leadgerenatie. Zo blijf je relevant communiceren met je klanten. Je leert welke kanalen en middelen geschikt zijn en welke producten of diensten daarbij passen. Vanuit de respons zien we welke consumenten reageren op jouw propositie. Met dat inzicht blijven we jouw campagne verbeteren.

Meer weten?

Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies.