Skip to main content

Over ons

Johan Hubers, directeur Mint Marketing

Wij genereren leads op basis van data-analyse, marktverkenning en personalisatie op adresbestanden in een passende strategie. Wij gaan graag aan de slag met het vinden van klanten en donateurs die bij jou passen.

Bel of mail ons met je vraag, wij helpen jou meteen verder.

Klanten vinden en binden

Ondernemen heb ik altijd al geweldig gevonden. Ik leerde al op jonge leeftijd klanten adviseren in mijn vaders bedrijf in tegels, natuursteen en sanitair. Goed luisteren naar klanten, inspelen op hun wensen en tot een goede oplossing komen. Ik krijg daar veel energie van. Adviseren en ondernemen doe ik nu al 20 jaar als marketeer, waarvan de afgelopen 10 jaar samen met Ida Deenik in mijn bedrijf Mint Marketing.

Ida en ik zijn oud-collega’s. Zij komt met nieuwe ideeën, gaat door waar ik stop en heeft ook nog eens een groot netwerk. Zo iemand waarvan ik wist, die moet ik erbij hebben!
Gelukkig dacht zij er ook zo over.

We voerden honderden campagnes en hielpen klanten met het vinden van nieuwe klanten en het bepalen van de juiste strategie.

Geen massa is kassa of papierverspillende bulkmailings, maar campagnes waarmee je nieuwe klanten vindt en bindt.

Nieuwe koers

Toch begon het te knagen, in onze eigen koers. We zagen de vraag in de markt veranderen. Van direct mail naar online campagnes. Het was tijd voor een nieuwe strategie, een nieuwe tijd waarin we duurzaam werken.

Voor ons betekent dat we klanten en donateurs vinden die bij jou passen, zodat zij zelf een langdurige relatie met je aangaan. In plaats van aandacht kopen, kom je bij ons de aandacht van klanten verdienen. Zo voldoen de partners waarmee we werken en ons datamanagement aan de strenge privacyregels van de AVG.

We zijn daarmee een sterke club in leadgeneratie met grote campagnes voor onder andere goede doelen, jonge gezinnen, energiebedrijven en particulieren die duurzaam willen wonen.

Kom bijpraten of stel je vraag

Samen bepalen we welke campagne bij jouw doelgroep past. Het pand Kraanspoor waar we werken, huisvest verschillende ondernemers waarmee we altijd kunnen sparren over een nieuw idee. Zo hebben we een groot netwerk om jou een oplossing op maat te bieden.

Kom gerust eens bij ons langs om inspiratie op te doen. Het levendige uitzicht op het IJ is fantastisch met de drukte van de boten die je heen en weer ziet varen.

Bel, mail en stel je vraag:

  • Als je snel nieuwe klanten, donateurs of adresbestanden nodig hebt.
  • Als je inspiratie wilt opdoen en een goed idee zoekt voor je bestaande klanten

Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord. Ook als je wilt bijpraten over voetbal, golf of piano spelen. Want daar houden wij ook van.