Skip to main content

Leadconcepten

Mint Marketing zorgt dat je salesfunnel gevuld blijft, zodat jij de leads kunt bewerken en opvolgen naar goed renderende klanten of donateurs.

Doe nu een aanvraag voor een adviesgesprek.

Leadconcepten

Alleen met een goed doordachte strategie ben jij verzekerd van resultaat dat rendeert op de lange termijn. Of je nu een informatieve of wervende boodschap hebt, met een sterk concept haal je meer omzet uit je klant of donateur. Heb je nog geen strategie of zijn je doelen niet concreet? We praten daar graag met jou over tijdens een adviesgesprek. Je hebt al snel de uitgangspunten voor een heldere strategie in handen. Kies je daarna voor een leadcampagne , dan bepalen we welke kanalen en middelen we inzetten om jouw doelen te bereiken.

Leads en AVG

Jouw leads komen er alleen als zij voldoen aan de AVG-richtlijnen. Dat betekent: met toestemming van de doelgroep om het adres in te zetten voor commerciële acties van derden. Onze partners voor direct mail of online leadgeneratie zijn onder andere het Nationaal Verhuisbestand en KiesjeFolders. Bij online leadgeneratie zetten we het netwerk in van onze affiliate partners. Zij beschikken over opt-in emailadressen of adverteren via Facebook of Instagram om jouw doelgroep te bereiken.

Meer weten?

Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies.