studentenbox

Het bestand van de Studentenbox bestaat uit jonge mensen in de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar. De Studentenbox is een box gevuld met handige productsamples, goodies en informatie. De box is speciaal samengesteld voor studenten die nieuw zijn in de stad en voor het eerst op kamers gaan. Wanneer de student op kamers gaat komt er een hoop op hen af. Ze gaan hun kamer inrichten, voor het eerst zelf koken en op zoek naar een nieuwe sportschool en huisarts. De Studentenbox helpt hen daarbij! In de Studentenbox vinden zij alles wat ze nodig hebben voor een vliegende start. 

Het bestand beschikt naast emailadressen en voor- achternaam (inclusief geslacht) ook over informatie over de woonplaats van de studie, de studierichting en het opleidingsniveau (HBO/WO). 

De database is uitermate geschikt om te communiceren met de jonge doelgroep over onderwerpen zoals loopbaanontwikkeling, vrij tijd en ontspanning, maar ook over mobiele telefonie, verzekeren (ziektekosten/woon) of het halen van een rijbewijs. Jaarlijks worden er circa 30.000 nieuwe adressen aan de database toegevoegd. In totaal zijn er circa 75.000 emailadressen beschikbaar. 

Emailcampagnes worden door Studentenbox ingezet op basis van de overeengekomen aantallen en selectiecriteria na ontvangst van de HTML, de onderwerpregel(s) en link (url) naar de landingspagina. 

Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend een prijsopage aan.