Test je kennis over KNGF Geleidehonden

logo kngfOnlangs heeft KNGF Geleidehonden besloten om samen met Mint Marketing een korte enquête te ontwikkelen, waarbij consumenten hun kennis over KNGF en geleidehonden kunnen testen. De enquête is informatief van karakter en leidt naar een invulpagina waar men door het achterlaten van de persoonsgegevens de antwoorden van de enquête ontvangt. In de email zit tevens een link naar het online puzzelboekje van Denksport dat samen met KNGF Geleidehonden is ontwikkeld. 

De campagne loopt nu enige tijd en wekelijks worden zo'n 300-350 leads gegenereerd. Deze leads worden binnen twee weken gebeld enerzijds met de vraag of ze meer informatie willen ontvangen over het werk van KNGF Geleidehonden, maar daarnaast ook om te doneren. Dit kan eenmalig of via een doorlopende machtiging. 

KNGF Geleidehonden behaald hiermee mooie resultaten, waarbij we de campagne vanuit Mint Marketing eerder moeten temperen dan dat we een te kort aan leads leveren. Kortom voor beide organisaties een succesvolle samenwerking. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 020-7504440.