exclusieve samenwerking Box Concepts

studentenbox logo

De Happy Box

Box Concepts en Mint Marketing hebben onlangs besloten een exclusieve samenwerking aan te gaan voor het verhuren van de databases van Box Concepts. De Studentenbox en de Happy Box zijn initiatieven van Box Concepts waarmee zij boxen op de markt brengen voor specifieke doelgroepen, zoals studenten en gezinnen. In deze boxen zitten allerlei artikelen van A-merk fabrikanten waarmee hun doelgroep kennis kan maken met hun producten. De boxen worden tegen een geringe vergoeding aangeboden en worden op vaste afhaallocaties opgehaald of per pakketpost toegestuurd. 

De Studentenbox richt zich op jonge mensen die gaan studeren en net op kamers gaan wonen. Zij ontvangen een box die is afgestemd op de stad waarin zij studeren. De doelgroep is zeer interessant voor bedrijven en instellingen die zich richten op jonge mensen. Denk hierbij aan campanes gericht op mobiele telefonie, zorgverzekeringen, diverse woon- of schadeverzekeringen, autorijscholen, culuterele instellingen en/of sportverenigingen.

De Happy Box richt zich voornamelijk op gezinnen met of zonder kinderen, die tegen een kleine vergoeding een box vol met a-merk artikelen willen ontvangen. De box wordt ieder jaar uitgegeven rond november/december en kent een beperkte oplage. Hierbij geldt dan ook op=op. 

Het bestand van de Studentenbox wordt via emailmarketing ingezet om de doelgroep te benaderen. Er zijn diverse selectiemogelijkheden naast de gebruikelijke criteria, denk hierbij onder andere aan studierichting en studieniveau (HBO/WO). Mocht u meer willen weten, kijk dan op adresbestanden onder consumenten adressen of klik hier naar de factsheet.