zakelijke adressen

Als onafhankelijke specialist op het gebied van zakelijke adressen adviseert Mint Marketing u over het inzetten van de juiste doelgroep voor uw campagne. Zodat u succesvol de juiste bedrijven of instellingen kunt bereiken en meer rendement uit uw marketing budget weet te halen.

Mint Marketing heeft een samenwerking met meerdere leveranciers van zakelijke adressen in Nederland. Daarnaast kan zij door zelf selecties en tellingen uit te voeren u snel voorzien van een gericht voorstel met de beschikbare aantallen en de bijbehorende tarieven. Mocht u een voorstel van ons willen ontvangen of van gedachten willen wisselen met onze dataspecialisten neemt u dan contact met ons op via 020-7504440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u eerst meer informatie willen over de grootte van uw doelgroep en de selectiemogelijkheden dan kunt u op de pagina’s zakelijke adressen Nederland en zakelijke adressen Internationaal zien welke mogelijkheden er zijn. Graag zijn we u van dienst bij eventuele vragen of voor het uitwerken van een gericht voorstel.