zakelijke adressen

Bent u op zoek naar zakelijke adressen in Nederland van uitstekende kwaliteit? Dan is Mint Marketing uw partner om te komen tot de meest optimale selectie van uw doelgroep.

Bij de meeste selecties van zakelijke adressen wordt geselecteerd op branchecode, bedrijfsgrootte en regio. Maar daarnaast zijn er nog vele kenmerken die het mogelijk maken om nog betere selecties te maken, waardoor de hoeveel waste tot een minimum beperkt wordt. Zo kan het zinvol zijn om bijvoorbeeld filialen en nevenvestigingen buiten de selectie te laten, evenals bedrijven die geen economische activiteit hebben. En welke beslisser uit de DMU beslist over de aankoop van uw product of dienst? Daarnaast zijn er nog vele indicatoren die kunnen helpen een zo goed mogelijke selectie te maken.

Mint Marketing kent alle mogelijkheden om juist uw selectie te optimaliseren door de kennis die zij heeft opgebouwd van verschillende (gespecialiseerde) databases. Maak gebruik van deze kennis om uw marketing actie tot een succes te maken. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

U kunt hieronder per sector zien welke aantallen er beschikbaar zijn met een onderverdeling naar branche. Mocht u vragen hebben, bel ons of stuur een bericht